MHP Yeni Yönetiminden Kaymakam Özyiğit’e Ziyaret

0
53

mhp-kaymakamlık1Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, yapılan kongrenin arından İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret etti.

İlk olarak Yönetim kurulunu tanıtan İlçe Başkanı Bozkurt; “Yapılan kongre sonrasında yönetim olarak mülki amirimizi ziyaret etmek ve yönetim kurulunu tanıştırmak için buradayız. MHP olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi İskenderun’da yaptığımız kongre de kentimize ve insanımıza yakışır şekilde olmuştur. Bu konuda partili arkadaşlarımıza ve güvenlik güçlerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

mhp-kaymakamlık2

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit ise; “Siyasi partiler bizler için çok önemlidirler. MHP İskenderun ilçe Başkanı ve yönetimini burada görmekten dolayı çok mutluyum. Zaten İskenderun’da Türkiye’nin en şirin yerlerinden bir tanesi. Burada yapılan kongrenin hayırlı olmasını diliyorum. İnanıyorum ki tüm siyasi partilerimiz ülkemizin gelişmesi için çaba harcıyor ve çalışıyor. Göreve seçilen tüm arkadaşlarımızı Başkan nezdinde kutluyorum, hayırlı olmasını diliyorum. İskenderun insanıyla toplumuyla demokrasiyi benimsemiş ve kültürleri yayarak büyüyen yerlerimizden, bu nedenle siyasi parti olarak sizinde üzerinize düşen tüm görevlerde gerekeni yaptığınızı biliyoruz, bu nedenle sizleri kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here