İTSO Yönetimi Rektör Kaya’yı Ziyaret Etti

0
80

itso-rektör ziyaret1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) yönetim kurulu üyeleri Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayan MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında üniversitenin faaliyetleri ile ilgili bilgiler verdi.

itso-rektör ziyaret2

Ziyarette İskenderun’a kurulması düşünülen İskenderun Üniversitesi ve Teknopark konuları da görüşüldü. İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun’a fakültelerin gelmesinde oda olarak her zaman destek verdiklerinin altını çizerek, bundan sonra da üniversite ile iş birliği içerisinde hareket edebileceklerini vurguladı.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya ise, İskenderun’un konumu ve sosyal yapısı ile son derece önemli bir şehir olduğunu ve İskenderun Üniversitesinin bölgenin sosyal ve kültürel kalkınmasına önemli katkı sağlayabileceğini vurguladı.  İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, MKÜ Rektörü Kaya’ya ziyaretin anasına plaket takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here