Merdivenlerden Düştü Az Daha Ölüyordu

0
48

gelişim hastanesi8Kırıkhan İlçesi’nde evinin merdivenlerinden düşerek beyin kanaması geçiren 16 yaşındaki lise öğrencisi Akif Perktaş, Kırıkhan’da yapılan ilk müdahale sonrası, sevk edildiği Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’nde gerçekleştirilen ameliyat sonunda sağlığına kavuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan ve uygulanan tedaviye olumlu yanıt veren Perktaş, birkaç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilecek.

Akif Perktaş’ın son durumu hakkında bilgi veren Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özkan Özger; “Gece yarısı hastanemize sevk edilen Akif’i, acilen ameliyata aldık. Başarılı geçen ameliyat sonrası, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Arif Perktaş, bir süre daha yoğun bakımda kalacak. Bir aksilik olmazsa, bir hafta içerisinde Akif’i taburcu edeceğiz” açıklamasında bulundu.

Olayın şokunu üzerinden hala atamayan Akif Perktaş’ın abisi Mahmur Perktaş ise; “Köyde yaşayan kardeşim, arkadaşının evinin merdivenlerinden düştü. Akif, olay sonrası hemen ambulansla hastaneye götürüldü ve ilk müdahalesi yapıldı. Daha sonra Özel İskenderun Gelişim Hastanesi’ne sevk edildi. Kardeşim, burada doktorun müdahalesiyle hayata döndü. Çok mutluyuz. Doktorumuz Özkan Bey ve sağlık ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here