Melekler Yine Üzdü!

0
60

bayan basketbol8Hatay Büyükşehir Belediyespor: 72-Abdullah Gül Üniversitesi: 82

Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi (TKBL)’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyesi (BŞB) Kadın Basketbol Takımı, ikinci hafta mücadelesinde evinde Kayseri ekibi Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ)’ne 82-72 mağlup oldu.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’in de izlediği karşılaşma Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Temsilcimiz bu maçın ardından ikinci yenilgisini de almış oldu.

Christi, Yasemen, Kizer, Gülşah ve Sandra ilk beşiyle mücadeleye başlayan Hatay BŞB ilk periyodun sonuna doğru AGÜ’nün üçlüklerine engel olamayınca ilk periyodu 19-17 geride bitirdi. İkinci periyoda Gülşah’ın sayılarıyla başlayan meleklerimiz, Deniz’in oyuna girmesiyle hücumdaki etkinliğini arttırdı. Pota altında Kizer ile sayılar bulan meleklerimiz devreyi 37-37 beraberlikle tamamladı.

Üçüncü periyotta savunma sertliğini arttıran Hatay BŞB hücumda da Yasemen ve Gülşah ile sayılar bulmasına rağmen Kayseri ekibinin üçlüklerine engel olamayınca fark 10’a çıktı ve periyot 65-55 konuk takımın üstünlüğüyle geçildi. Final periyodunda Sandra ile etkili olan Hatay BŞB maçın bitimine 3 dakika kala farkı 2’ye kadar indirmesine rağmen, rakibinin dış atışlarına engel olamayınca maçı 82-72 kaybetti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here