Hatayspor Büyük Yara Aldı!

0
87

hatayspor13Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup 11. hafta maçında, Hatayspor, kendi sahasında İnegölspor’a 1-0 mağlup oldu. Antakya Atatürk Stadındaki maçın tek golünü 86’da Alişan attı.

Maçın ilk önemli atağı 19. dakikada Hatayspor’dan geldi. Bu dakikada Halil Zeybek’in ara pasıyla buluşan İbrahim Taylan Uzunoğlu’nun vuruşu yan filelerde kaldı. 28. dakikada Halil Zeybek bu defa sağ kanattan yerden ortaladı İbrahim Taylan’ın vuruşu az farkla avuta gitti. İlk devre golsüz bitti.

İkinci devreye de gol arayışıyla başlayan Hatayspor, 60’ta Halil Zeybek, 78’de ise yine İbrahim Taylan ile gole yaklaştı. 83. dakikada ise Emre Özkurt sağdan ortaladı, günü çalışkan ismi İbrahim Taylan’ın altı pastan kafa vuruşu auta çıktı.

87. dakikada nadir gelişen İnegöl atağında Kemal Hastürk topla buluşarak yerden bir vuruşla Hatayspor ağlarını sarstı: 0-1. Bu golle 1-0 yenilen Hatayspor, zirve yarışında ağır yara alırken İnegölspor altın değerinde üç puanla kentine döndü.

3. Lig Temsilcilerimiz de Yenildi

Öte yandan, 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor ile Erzin Belediyespor da haftayı puansız kapattılar. 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Kırıkhanspor Türespor deplasmanından 1-0 yenik ayrılırken, 3. Grup temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Sandıklıspor deplasmanından 2-0 yenik ayrıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here