Mehmet Dönmez Destek Sözü Aldı!

0
175

mehmet dönmez23Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, Esentepe ve Meydan Mahallesi sakinlerinin konuğu oldu. Gittiği her yerde vatandaşlarımız tarafından sıcak ilgiyle karşılanan aday adayı Dönmez’e ilgi yoğundu.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmalarını Esentepe ve Meydan Mahallesi’nden sürdürdü. İlk toplantısında Meydan Mahallesi’ne vatandaşlarımızla buluşan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez, 30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerin önemine değindi.

Hatay’ın Anavatan’a katılması gibi Hatay’ın kaderini değiştiren tarihlerin olduğuna dikkati çeken Dönmez; “Şimdi ise yeni Hatay’ın kurulması için önümüzde 30 Mart 2014 seçimleri gibi kader tarihi var. Bu seçimler bizim geleceğimizi şekillendirecek bir seçim. Mutlaka ve mutlaka hem Büyükşehir’i, hem de İskenderun Belediyesi’ni Ak Partili emin ellere teslim etmeliyiz. Terimizin son damlasına kadar çalışıp hizmet için Ak Parti demeliyiz” şeklinde konuştu.

Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Dönmez’i daha sonra Esentepe halkı ağırladı. Genç, yaşlı, bay, bayan her kesimden vatandaşımızın ilgisi ve teveccühü ile karşılaşan Dönmez, burada yaptığı konuşmada İskenderun’un sorunlarının çözümünün tek kaynağının Ak Belediyecilik olduğunu ifade etti. Toplantılarda hem Meydan Mahallesi, hem de Esentepe Mahallesi sakinleri sonuna kadar Dönmez’e ve Ak Parti’ye destek olacaklarını ve iktidarı İskenderun ile buluşturacaklarının sözünü verdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here