Bülent Özer Denizciler’de İş Adamları İle Görüştü

0
237

bülent özer22Ak Parti İskenderun Belediye Başkan aday adayı ve Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer, Denizciler Beldesinde iş adamları ile bir araya geldi. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren ve adaymış gibi çalışan Bülent Özer, çalışmaları ve projeleri hakkında iş adamlarını bilgilendirdi.

Her zaman halkının yanında olduğunu belirten Başkan Bülent Özer iş adamlarının şehrin gelişmesinde lokomotif görevi gördüğünü belirterek; “El birliği ile memleketimize en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacağız. Şehrimizin gelişmesi, büyümesi için iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza büyük görevler düşüyor. Bizler de her zaman iş adamlarımızla fikir alış verişinde bulunacağız” dedi. 

Denizciler beldesinde İnşaat sektöründe yaptığı başarılı hizmetlerle insanları ev sahibi yapan Ali Uysal ile görüşen Başkan Bülent Özer; “İnsanlarımızı ev sahibi yapan hayırsever iş adamı Ali Uysal’a, Denizciler Beldesine gerek polis karakolu binası, gerekse yeni bir ilköğretim okulu da yaptırdığı için ayrıca bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here