Mega Kent Oyuncak Oldu!

0
83

elektrik kesintisi6Mega Kent İskenderun, TEDAŞ ve EnerjiSa’nın duyarsız tutumu neticesinde adeta oyuncak oldu. Elektriklerin, kentin hangi bölgesinde olursa olsun birden bire kesilmesi ve bu kesintilerin birkaç kez üst üste tekrarlanması vatandaşları canından bezdirdi. Öte yandan bazı bölgelerde günlerce tekrarlanan elektrik kesintileri saatlerce sürerken, dondurucu soğukların yaşandığı bu günlerde elektriksizlik halkı ‘isyan’ noktasına da getirdi.

Mega Kent olarak tanımlanan İskenderun’da yaşanan bu sıkıntının TEDAŞ zamanında giderilemediğini, son aylarda bölgenin enerji işini üstlenen EnerjiSa’nın da bu konuda sınıfta kaldığını belirten mağdur vatandaşlar; “Sayın Belediye Başkanlarımızdan, Sayın Kaymakamımızdan ve Sayın Valimizden, sıkıntı veren bu konunun üstüne gitmelerini istiyoruz. Başta İskenderun ve Arsuz olmak üzere diğer tüm ilçelerde sıkıntı yaşanıyor.

İskenderun’da elektrik sorunu ‘Oyuncak’ haline geldi. İstenildiği zaman elektrik kesiliyor, istenildiği zaman veriliyor. Planlı kesintiler dışında yaşanan bu kesintilerden bıktık. Artık yetkililerden bir çare bekliyoruz. Ancak görünen o ki bu soruna çare bulunamayacak!” diyerek sitemlerini dile getirdiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here