Mar-Der ve Arap-Der’den CHP’ye Ziyaret

0
84

Mar-Der ve Arap-Der Başkanı Salih Bayar ve yönetim kurulu üyeleri, dün CHP İskenderun İlçe teşkilatını ziyaret ederek, bir müddet sohbet ettiler. Dernek Başkanı Bayar, gerçekleştirilen ziyarette, 8 Mart dünya kadınlar gününün sadece bir güne sığdırılmasının doğru olmadığını belirtti.

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı binasına yönetim kurulu üyeleri ile birlikte giden Mar-Der ve Arap-Der Başkanı Salih Bayar, bunun geç kalınmış bir ziyaret olduğunu belirterek, bundan dolayı CHP yönetiminden özür diledi. İlçe Başkan Süleyman Uyar ve yönetimine görevlerinde başarılar dileyen Dernek Başkan Bayar, “Geçmişte uzun süre politika yaptığım, konulara objektif yaklaşan bu görevinde de başarılı olacağına inandığım İlçe Başkanı Uyar’ı sevdiğimizi ve başarı dileklerimizi bildirmek için bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP İlçe Başkanı Süleyman Uyar da; “Sayın Bayar ile birlikte CHP saflarında çok mücadele ettik. Ama uzun süredir bizden uzaklaştı. Tekrar aramızda görmek isteriz” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette Dernek Başkanı Bayar, 8 Mart dünya kadınlar gününe değinerek, “Bütün günler eşit olmalıdır. Zaten kadınsız bir hayatta olmaz” dedi. İlçe Başkanı Uyar da kadınsız bir şey olamayacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here