Lütfü Savaş, Hassalı Muhtarları Kabul Etti

0
56

lütfü savaş16“Gönlümüzü Bütün Hatay Halkına Açtık!”

 Hatay Büyük Şehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hassalı Muhtarları makamında kabul etti. Hatay Muhtarlar Derneği Basın Sözcüsü Y. Karafakılı Muhtarı Ahmet Ay ve beraberindeki muhtarlar, ziyaret sırasında Büyük Şehir Belediye Başkanı Savaş’a sıkıntılarını bildirdiler.

Samimi bir hava içerisinde gerçekleşen görüşmede muhtarlar, Başkan Savaş’a Üzüm Cenneti Hassa’nın yılın ilk üzümünü de ikram ettiler.

Hatay Muhtarlar Derneği Basın Sözcüsü Y.Karafakılı Muhtarı Ahmet Ay burada yaptığı açıklamalarda; “Büyük Şehir Başkanımız, Hatay genelindeki muhtarlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla iki yıl önce başlattığı istişare toplantılarının semeresini bugün Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmüştür. Yıllardır, siyasetçiden ve idareciden uzak köylerimiz başkanımızın sayesinde siyasetçiye ve idareye yakın hale gelmiştir. Halkımız bu nedenle 30 Martta kendine yakın siyasetçileri rozetine bakmaksızın tercih etmiştir. Başkanımıza biz muhtarlar olarak güveniyor ve başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ise Antakya Belediye Başkanlığı döneminde, halka hep yakın durduklarını ve sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini belirtti. Siyasi ayrımcılık yapmadıklarının da altını çizen Savaş; “Herkesi kucaklamaya çalıştık. Hizmetin gereğini yaptık. Gönlümüzü bütün Hatay halkına açtık. Hatay’ın bütün ilçe ve köylerini karış-karış dolaştık. Muhtarlarımızda ilişkilerimizi daima sıcak tuttuk. Partili partisiz ayrımı yapmadık. Hatay’a gönül verenlerle bir araya geldik. Artık seçimler bitmiştir. Halkımız tercihi kullanmıştır. Seçilen Başkanlarımız birbirinden değerlidir. Zaman hizmet zamanıdır. Gayemiz, arkadaşlarla uyum içerisinde memleketimize hizmet etmeye gayret göstermektir” diye konuştu.

Başkan Savaş, bu yılın ilk üzüm ikramını Hassalılardan almaktan mutlu olduğunu ve iki yıldır Hassa Hacılar’da yapılan üzüm festivaline katıldıklarını belirterek, bu tür etkinlikleri daima destekleyeceklerini de sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here