Ligde Cumartesi Heyecanı

0
56

spor-programSpor Toto 2. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz bu haftaki lig maçlarını bugün oynayacak. Körfez İskenderunspor, Hatayspor ve Payas Belediyespor deplasmanda, Kırıkhanspor sahasında, Erzin Belediyespor ise cezası nedeniyle maçını Tarsus Burhanettin Kocamaz stadında oynayacak.

Geçtiğimiz haftayı bay geçiren Körfez İskenderunspor bu hafta İstanbul deplasmanında Bayrampaşa ile mücadele edecek. 1 beraberlikle sadece 1 puan toplayabilen Turuncu-Mavili ekipte tek hedef bu zorlu maçtan 3 puan çıkartarak şeytanın bacağını kırmak. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, her fırsatta genç bir takım olduklarını ve zamanla iyiye gideceklerini belirterek; “Her geçen zaman bizim için avantaj! Geçtiğimiz hafta uzun bir süre birlikte çalışma imkanı bulduk. Futbolcularımıza güveniyoruz. İnşallah Bayrampaşa maçından 3 puanla döneceğiz ve moralimizi üst seviyelere çekeceğiz” diye konuştu. Körfez İskenderunspor, dün Adana’dan uçakla İstanbul’a gitti.

Zirve hesapları yapan 2. Ligdeki diğer temsilcimiz Hatayspor ise yine deplasmanda puan mücadelesi verecek. MKE Ankaragücü ile karşı karşıya gelecek olan Bordo-Beyazlı ekip, Ankara’dan 3 puan alarak yoluna devam etmek istiyor.

3. Ligdeki temsilcilerimizden Kırıkhanspor ise Batman Petrolspor’u sahasında konuk edecek. Kırıkhan İlçe Stadındaki maçtan galibiyet çıkarmak istediklerini belirten Kırıkhanspor yönetimi; “Sahamızda galip gelerek hem 3 puan hem de moral kazanmak istiyoruz. Taraftarımızı da yanımızda görmek istiyoruz” diyerek destek çağrısında bulundular.

Payas Belediyespor deplasmanda Çine Madranspor ile puan mücadelesine girecek iken, Erzin Belediyespor ise cezalı olduğu için Beylerbeyispor’u Tarsus Burhanettin Kocamaz Stadında ağırlayacak ve rakibi karşısında galibiyet arayacak. Haftanın programı şöyle olacak;

Bayrampaşa-Körfez İskenderunspor

20 Eylül 2014 Cumartesi 16.30

Bayrampaşa Çetin Emeç

Ali Karatutlu, Şaban Nedirli, Ziya Aksoy

MKE Ankaragücü-Hatayspor

20 Eylül 2014 Cumartesi 19.00

Ankara 19 Mayıs

Burak Taşkınsoy, Sedat Bayrak, Salim Şanlıer

Kırıkhanspor-Batman Petrolspor A.Ş.

20 Eylül 2014 Cumartesi 16.00

Kırıkhan İlçe

Burak Özcan, Sezai Arslan, Resul Özdemir

Çine Madranspor-Payas Belediyespor 1975

20 Eylül 2014 Cumartesi 16.30

Adnan Menderes

Cihan Ataş, Armağan Çekinmez, Murat Güçlü

Erzin Belediyespor-Beylerbeyispor

20 Eylül 2014 Cumartesi 16.00

Tarsus Burhanettin Kocamaz (Cezalı)

Hasan Ertuğan, Tamer Tekbaş, İsmail Yılmaz

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here