Kurban Satış Yerleri Hazır

0
106

bld-kurban satışı1İskenderun Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi kurulacak olan Kurbanlık Hayvan Satış Yeri’nde son hazırlıklarını yapıyor. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İskenderun Belediye Başkan Vekili Osman Mesçi ekiplerden son durum hakkında bilgiler aldı.

Kurbanlık hayvan satışı yapmak üzere alana gelen esnaflarla da bir süre sohbet eden Başkan Vekili Osman Mesçi, şehrin en müsait bölgesinde hayvan satış yeri kurduklarını ifade ederek İskenderun Belediyesi olarak tüm hazırları tamamladıklarını söyledi.

Mesçi; “Halkımızın rahat bir ortamda bulunması için imkanlarımızı seferber ettik. Her türlü önlemlerimizi almış durumdayız. Hayvan Muayene ve Kontrol Merkezinde tüm detayları gözden geçireceğiz. Veteriner hekimlerimiz kurbanlık hayvanlar için gebelik testi, yaş tayini ve hayvanların hastalık durumlarına bakacaklar. Ulaşım açısından da en kolay olan bir bölge… Ama buna rağmen ihtiyaç hissettiğimiz an da vatandaşlarımızın ulaşımı içinde ücretsiz otobüs seferleri yapabiliriz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here