Başkan Orman, İskenderun’da Kartal Yuvası Açtı

0
471

beşiktaş açılış1Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Başkanı Fikret Orman, İskenderun’da “Kartal Yuvası” mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Beşiktaşlı taraftarların yoğun ilgi gösterdiği Başkan Fikret Orman, taraftarlarla bolca selfie çektirdi.

IMG_2212

Beşiktaş Kulüp Başkanı Fikret Orman, taraftarın yoğun ilgi gösterdiği bir etkinlikle İskenderun Kartal Yuvasının açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Kulüp Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil, Basketbol Şubesi, Dernekler ve Taraftarlardan Sorumlu Üye Hakan Özköse, Hatay Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, İskenderun Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sedat Uysal, Gaziantep Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevki Bostan ve çok sayıda taraftar topluluğu katıldı.

IMG_2238

Kurdele kesiminin ardından mağazayı dolaşan Orman; “İskenderun’da çok kalabalık bir taraftar topluluğu var. Mağazamızda çok güzel olmuş. Tüm Beşiktaş taraftarına hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra dışarıda bulunan taraftarlara da seslenen Başkan Orman; “Büyük Beşiktaş taraftarı, hepinizi sevgiyle selamlıyorum. İnşallah mağazamızın burada açılması hepinizi mutlu etmiştir. Biraz zor olacak ama herkesle fotoğraf çektirmeye gayret edeceğim” diye konuştu.

IMG_2188

Kanatlı Caddesi üzerinde bulunan Kartal Yuvası mağazasının açılışını gerçekleştiren Fikret Orman ile fotoğraf çektirmek isteyen Beşiktaşlı taraftarlar adeta birbirleriyle yarıştılar. Taraftarlarla bolca selfie çektiren Orman, daha sonra kendisine eşlik eden Beşiktaşlı yöneticilerle İskenderun’dan ayrıldı.

IMG_2231

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here