Kuran-ı Kerim Ziyafeti 22 Temmuz’da!

0
134

müftü taştan4Ramazan ayının bereketinden ve feyzinden daha fazla yararlanmak için kentimizde bir dizi etkinlikler gerçekleştiren İskenderun İlçe Müftülüğü, büyük bir organizasyona daha imza atacak. 22 Temmuz Salı akşamı Atatürk Anıt Alanında Kuran-ı Kerim Okuma Dünya Birinciliği elde etmiş olan Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien ile İranlı Hafız Ebul Kasimi Kuran-ı Kerim ziyafeti verecekler.

Yüreklerin Allah (cc) sevgisi ile daha da dolup taşacağı 22 Temmuz Salı teravih namazı sonrası Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilecek olan Kuran Kıraatine tüm halkımızı davet eden İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan; “Kuran Kıraati etkinliği Recep Ekinci sponsorluğunda dünya Kuran-ı Kerim okuma birinciliği elde etmiş olan Afrikalı Hafız Abdurrahman Sadien ile İranlı Hafız Ebul Kasimi bu ziyafeti vereceklerdir. Daha öncesinde ise İskenderun Belediyesinin sponsorluğunda Adıyaman Ravza İlahi Grubu, katılımcılara ilahi bir ziyafet verecektir. Etkinlikte ayrıca katılımcılara dondurma dağıtılacaktır.

İskenderun’da bir ilk gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğe 10-15 bin kişinin katılım göstermesini bekliyoruz. Bu gecede insanları Kuran ile buluşturmak, okunacak Kuran-ı Kerim Kıraati ile sevgi dolu kalplere Allah sevgisini biraz daha aşılamak istiyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here