Körfez, Ümraniye Karşısında Puan Arayacak

0
50

körfez iskenderunspor19Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta yer alan Turuncu-Mavili temsilcimiz Körfez İskenderunspor’u bugün zorlu bir karşılaşma bekliyor. İstanbul deplasmanında ligin 3. sırasında yer alan Ümraniyespor ile oynayacak olan Körfez İskenderunspor, bu karşılaşmadan puan veya puanlarla kente dönmek istiyor.

Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, öncülüğünde Ümraniyespor maçına hazırlanan Turuncu-Mavili ekibimiz Körfez İskenderunspor’lu futbolcular maç saatini beklemeye başladılar. Takımın hırslı ve istekli olduklarını söyleyen Teknik Direktör Hünkaroğlu; “Ümraniye karşısına galibiyet için çıkacağız. Rakibimizin gücünü ve konumunu iyi biliyoruz. Bu noktada futbolcularımız, kendilerine verdiğimiz görevleri sahada yaparlarsa bu maçtan galibiyetle ayrılabiliriz. Bizde iyi bir çıkış içindeyiz. 1461 Trabzon maçında sahamızda yitirdiğimiz puanları burada telafi etmek için elimizden geleni yapacağız” dedi.

İstanbul Ümraniye Belediye İlçe Stadında bugün Ümraniyespor ile Körfez İskenderunspor arasında oynanacak lig maçı, saat 13.00’de başlayacak. Mücadeleyi Erbay Aldemir, İbrahim Bekler, Volkan Cindemir hakem üçlüsü yönetecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here