Dünyada Örneği Yok!

0
219

iskenderun 1967-1İskenderunspor 1967’nin Genel Kaptanı Ali Gökhan Olgun, İskenderun Belediye Gençlikspor maçı öncesinde sosyal paylaşım sitesinde Kulüp Başkanları Nuri Üysen’e yönelik yapılan karalama kampanyasını, saygısızlık olarak nitelendirdi ve iddiaları yalanladı…

Hatay Amatör Küme Süper Ligde yer alan İskenderunspor 1967’nin Genel Kaptanı Ali Gökhan Olgun, geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitesinde İşadamı Nuri Üysen’e yönelik yapılan karalama kampanyasını, saygısızlık ve çirkin olarak nitelendirdi. Olgun, bugün İskenderun Belediye Gençlikspor ile oynayacakları maçın önemine de değinirken, skordan çok fair-play’in önemli olduğuna vurgu yaptı.

Bir sosyal paylaşım sitesinden kulüp başkanları Nuri Üysen adına yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını söyleyen İskenderunspor 1967 Genel Kaptanı Ali Gökhan Olgun; “Yapılan teşvik iddiaları son derece çirkin, asılsız ve yalandır! İskenderun’a mal olmuş, değerli işadamımız ve kulüp başkanımız olan Nuri Üysen’in şahsiyetsiz bırakılmak istenmesini bizler çok çirkin bir saldırı olarak görmekteyiz.

Bu yalan ve asılsız haberi ortaya atanı tüm çabalarımıza rağmen bulamadık. Bunun internet ortamında yayılmasına alet olan kişilerin de böyle bir durum varsa -kaldı ki yok- çıkıp belgelerle açıklamasını bekliyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde kendi kulübü yenilsin diye rakibe prim veren yoktur. Bu konu, İskenderunspor 1967 Kulübü olarak bizleri olduğu gibi birçok kişiyi de rahatsız etmiştir. Bu konuda kulübümüzde hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen kağıt üzerinde de olsa başkanımız olan Nuri Üysen’den özür diliyoruz” diye konuştu.

Galibiyet Bizim İçin Önemli

Takımın bugün İskenderun Belediye Gençlikspor ile yapacağı karşılaşmaya Antrenör Halis Özipek hocaları ile çok iyi bir şekilde hazırlandıklarının da altını çizen Olgun; “Takımımız ligde, son 3 maçından da galibiyetle ayrılmıştır. Halis Hocamız ile çok iyi bir ivme kazandık. Takımda sakat futbolcumuz bulunmamaktadır. Kentimizin adına alan kulübümüz, İskenderun’u en iyi şekilde temsil etmektedir. Yarın da (bugün) taraftarlarımızın huzurunda çok güzel bir futbol ortaya koyup, bize gönül verenlere galibiyet coşkusu yaşatmak istiyoruz. Şu unutulmasın ki, bizim için skordan çok fair-play çerçevesinde ortaya koyacağımız futbol daha önemlidir” dedi. Olgun, bu önemli karşılaşmadan galibiyet ile ayrılmanın kendilerini için önemli olduğunu da sözlerine ekledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here