Körfez İskenderunspor’a ‘Baklavalı’ Moral Ziyareti

0
119

körfez iskenderunspor9Spor Toto 2. Liginde mücadele eden temsilcimiz Körfez İskenderunspor, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu nezaretinde tamamladı. Son antrenmanı ziyaret eden yöneticiler, futbolculara da moral verdi.

Körfez İskenderunspor Kulübü As Başkanı Bekir Tufan, Pendikspor karşılaşma öncesinde yapılan idmanı izleyerek futbolculara baklava ikram etti. Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, yapılan ziyaretten ötürü Kulüp As Başkanları Bekir Tufan ile Cihan Önal’a futbolcular adına teşekkür etti.

Burada bir konuşma yapan As Başkan Bekir Tufan, Pendik maçından galip gelmeyi hedeflediklerini belirterek, bunu futbolcularla da paylaştı. Tufan; “Başarıyı özlemiş bölge halkımız sizlerden başarı beklemektedir. Bizler her zaman sizlerin yanında olacağız. Burada değerli taraftarlarımıza da büyük görevler düşmektedir. Hafta sonunda oynayacağımız Pendikspor maçından galibiyet beklemekteyiz” dedi.

Turuncu Mavili ekibin transferden sorumlu As Başkanı Cihan Önal da; “Hafta sonunda deplasmanda alınan 1 puandan ötürü hepinizi tebrik ediyoruz. Bu hafta sonu sahamızda oynayacağımız Pendikspor karşılaşmasından da 3 puan hedefliyoruz” diye konuştu.

Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın’ın da hazır bulunduğu moral ziyaretinde, futbolcular iyi mücadele ederek Pandikspor maçından mutlak suratla galibiyet çıkaracaklarının sözünü verdiler.

Öte yandan, 3 Ligdeki maçlarında bu hafta başlayacak olması nedeniyle ilimizi profesyonel ligde temsil eden 5 takımımızda rakipleriyle puan mücadelesine çıkacak. Haftanın programı şöyle olacak:

Körfez İskenderunspor-Pendikspor

7 Eylül 2014 Saat: 16.00

İskenderun 5 Temmuz Stadı

Adem Elgörmüş, Atilla Ünlü, Ramazan Onat

Birlik Nakliyat Düzyurtspor-Hatayspor

7 Eylül 2014 Saat 16.00

Ahmet Suat Özyazıcı Stadı

Serkan Ergün, Sedat Etik, Fettah Yiğit

Kırıkhanspor-Tutap Şekerspor

7 Eylül 2014 Saat 16.30

Kırıkhan İlçe Stadı

Ahmet Turan Timuroğlu, Burak Gültek, Mesut Küçükarslan

68 Yeni Aksarayspor-Payas Belediyespor 1975

7 Eylül 2014 Saat 16.30

Dağılgan Stadı

Mikail Cihangir, Gökhan Çelik, Recep Ekin

Erzin Belediyespor-Etimesgut Bld.Spor

7 Eylül 2014 Saat 16.00

Tarsus Burhanettin Kocamaz (Cezalı)

Yasin Kol, Murat Şener, İhsan Armağan Gül

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here