Kızıl Körfez Taraftar Grubu Şölene Hazırlanıyor

0
240

körfez iskenderunspor7Körfez İskenderunspor Pendikspor’a Bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Körfez İskenderunspor, Pazar günü saat 16.00 da İskenderun 5 Temmuz Stadında karşılaşacağı Pendikspor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu nezaretinde sürdürüyor.

Fatih Karagümrük deplasmanından 1 puanla dönen Turuncu-Mavili ekipte hafta sonunda yapılacak olan Pendikspor karşılaşması öncesinde tüm futbolcuların hırslı olmaları dikkat çekerken, Kızıl Körfez Taraftar grubunun da yapılan antrenmanlarda sporculara moral vermesi gerek yönetimi gerek ise teknik heyeti sevindirdi. Takımda Edim Demir’in haricinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor.

körfez iskenderunspor8

Taraftarlardan Tam Destek

Hafta sonunda 5 Temmuz Stadında grubun güçlü ekiplerinden Pendikspor’u ağırlayacak olan Körfez İskenderunspor’un taraftar grubunu oluşturan Kızıl Körfez Taraftar Grubu ise karşılaşma öncesinde destek çağrısında bulundu. Karşılaşma öncesinde 5 Temmuz stadında toplanacak olan taraftarlar bu sezon ilk kez kendi sahasında sınav verecek olan Körfez İskenderunspor’lu futbolcuları şölen havasında karşılamaya hazırlanıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here