Kırıkhanspor ‘Önce İç Transfer’ Dedi!

0
132

kırıkhanspor4Spor Toto 3. Liginde mücadele eden ilimiz takımlarından Kırıkhanspor, transfer döneminin başlaması ile öncelikle kadrosundan bulunan ve sözleşmesi biten futbolcular ile görüşmelere başladı.

Yeni sezonda daha güçlü bir ekip kurarak başarılar elde etmek isteyen Sarı-Lacivertli ekip Kırıkhanspor’un yönetimi takımın başına yeniden Teknik Direktör Alaattin Arslan’ı getirdi. Güçlü bir ekip oluşturmak adına kollarını sıvayan yönetim, Teknik Direktör Arslan’nın direktifi doğrultusunda futbolcu transferi gerçekleştirmeye başladı.

Önceliğini takımdaki sözleşmesi sona eren futbolculara veren Kırıkhanspor yönetimi, kendi futbolcularından Volkan Serim, Münir Satılmış ve Kaleci Ömer ile anlaşmaya vardı. Görüşmeler sonunda anlaşmaya varamadığı Ümit Kale, Özkan Yılmaz, Oğuz Budak, Olcaytu  Erken ve yedek  kaleci Süleyman ile yollarını ayırdı.

Transfer görüşmeleri ile ilgili bir açıklama yapan Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık; “İç transfer görüşmelerimizi biran önce tamamlayıp, daha sonra takımdaki eksikliğe göre ihtiyaç duyulan noktalara teknik heyetin direktifleri noktasında gerekli sporcuları alacağız” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here