Antakya Gençlik’te Kongre Hazırlığı

0
84

antakya gençlik1Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi yönetim kadrosunu güçlendirmek amacıyla olağanüstü kongreye gidiyor. Antakya Gençlik, geçtiğimiz sezon 6 farklı yaş kategorisinde futbol liglerinde yer alarak toplamda 120 gence spor yapma imkânı sağlamıştı. 3 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak olağanüstü kongrede Antakya Gençlik adına önemli gelişmeler yaşanacak.

Yuvam Dekor, Ana Sponsor Olacak

İlimizin tanınmış firmalarından Yuvam Dekor’un yeni sezonda Antakya Gençlik Spor Kulübüne ana sponsor olacağı bildirildi. Başarılı genç işadamlarından Bedi Yıldız’ın sahibi olduğu Yuvam Dekor’un yeni sezonda Antakya Gençlikle sponsorluk anlaşması yaparak takıma büyük destek vereceği açıklandı. 3 Temmuz’da yapılacak kongrede genel kurul delegelerinin kararıyla, kulüp isminin Yuvam Dekor Antakya Gençlik olarak değiştirilmesi bekleniyor.

İbrahim Hakkı Ergin Kulübe Yönetici Olacak

Öte yandan, Antakyalı gazeteci Sadullah Ergin’in  MKÜ’den geçtiğimiz günlerde  mezun olan inşaat mühendisi oğlu  İbrahim Hakkı Ergin de Antakya Gençlik’e yönetici oluyor. İlimizin en köklü spor kulüplerinden Antakya Gençlik yeni sezon öncesi yönetimi güçlendirirken, genç mühendis İ. Hakkı Ergin’in yönetime alınacağı duyuruldu. Henüz 22 yaşında Antakya Gençlik yönetimde yer alacak olan genç mühendis Ergin, sporu çok sevdiğini böyle önemli bir spor kulübüne yönetici olarak hizmet verecek olmaktan mutluluk duyacağını belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here