Kadın Kursiyerlerin El Emeği Ürünleri Sergilendi

0
84

kadın kültürevi1İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünleri sergisi açıldı.

İskenderun Belediyesi ve İskenderun Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen serginin açılış törenine, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu, kursiyerler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

İskenderun Halk Eğitim Merkezi sergi salonunda düzenlenen sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, insanın en önemli varlık olduğunu söyledi. Toplumun yarısını oluşturan kadınların sosyal hayatta yer almasının önemine değinen Belediye Başkanı Civelek; “Kadını sosyal hayatta olmayan bir toplumun geleceğe aydınlık bakması mümkün değil. Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezleriyle bizim amacımız bu” dedi.

Yapılan her işin, emeğin karşılığı olduğunu belirten Belediye Başkanı Yusuf Civelek, “Kadın Kültür evlerindeki çalışmanın ve emeğin karşılığı bu gördüğünüz güzel elemeği göz nuru ürünlerdir” dedi ve emeği geçenlere ve kurslara katılanlara teşekkür etti.

İskenderun Belediyesi Kadın Kültür Sanat ve Eğitim Merkezlerinden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Civelek ve eşi Dr. Ümran Civelek’e, öğretmenlere teşekkür eden İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Mursaloğlu da, bu güne kadar yapılan en detaylı protokolün İskenderun Belediyesi ile yapıldığını belirterek, “Elinize, yüreğinize, emeğinize sağlık” diye konuştu.

Açılış töreninin ardından, sergi gezildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here