Kırıkhanspor Hazırlık Maçları ile Lige Hazırlanacak

0
80

kırıkhanspor8Spor Toto 3. Lig temsilcilerimizden Kırıkhanspor, yeniş sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürürken, bugün 2. Lig takımlarından Tarsus İdmanyurdu ile Kırıkhan şehir stadında bir hazırlık maçı yapacak.

Ligin başlamasına yaklaşık bir aylık bir zaman kalırken, diğer takımlar gibi ilimiz 3. Lig temsilcisi Kırkhanspor, çalışmalarına biraz daha hız verdi. Kendi tesislerinde yeni sezon hazırlıkları sürdüren Kırıkhanspor, ilk hazırlık maçını bugün 2. lig ekiplerinden Tarsus İdmanyurdu ile yapacak. Kırkhan şehir stadında saat 17.30’da Tarsus ekibi ile karşılaşacak olan Kırıkhanspor, ikisi içeride olmak üzere üç hazırlık maçı daha yapacak. Daha sonra da Bolu Kartepe’de kampa gidecek.

Kırıkhanspor Kulüp Başkanı Hacı Kocacık, bugünkü hazırlık maçının ardından 9 Ağustos’ta  yine kendi sahalarında Gaziantep U21 takımı ile karşılaşacaklarını söyledi. Başkan Kocacık, 12 Ağustos’ta da Kilisspor ile Kilis’te karşılaştıktan sonra, takımın 16 Ağustos günü  Bolu Kartepe’de kampa gireceğini söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here