Körfez İskenderunspor, 24 Erzincanspor’dan 1 Puanı Kaptı 

0
137

körfez iskenderunspor26Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden güney temsilcisi Körfez İskenderunspor, Erzincan 13 Şubat Stadında oynadığı karşılaşmada 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ilk yarısını 1-0 önde kapatan Turuncu-Mavililer, 68’deyediği golle bir puana razı oldu.

Spor Toto 3. Ligde maçlar Pazar günü oynanan karşılaşmalarla başladı. Temsilcimiz Körfez İskenderunspor, ligin ilk maçında Erzincan 13 Şubat Şehir stadında karşılaştığı 24 Erzincanspor ile 1-1 berabere kaldı.

Alpaslan Şen, Burak Cansız ile Yakup Bulut’un yönettiği karşılaşma 24 Erzincanspor’un vuruşu ile başlarken, maç 37 derece sıcaklıkta  oynandı. İlk yarısı dengede giden maçın 26. dakikasında Körfez İskenderunspor Soner Özdemir’in ceza sahasının dışından attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. İkinci yarı ise ev sahibi 24 Erzincanspor baskısını biraz daha artırdı. 69. dakikada Fahri Genç’in yine uzaktan attığı golle skor 1-1’e geldi. Bu dakikadan sonra her iki kalede yaşanan tehlikelerde gol sesi çıkmayınca karşılaşma bu skorla bitti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here