Kıraç Dörtyolluları Coşturdu!

0
214

dörtyol festivali1Dörtyol ilçesinde düzenlenen “İlk Kurşun 2. Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali” etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü sanatçı Kıraç, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Konserin yapılacağı alanı erken saatlerden itibaren doldurmaya başlayan sanatçının hayranları ve sevenleri alana sığmadı.

Yoğun sevgi gösterileri arasında sahneye çıkan Kıraç, sevilen şarkılarını seslendirirken sevenleri de tempo tutarak dans ettiler. İlk defa Dörtyol’da konser verdiğini belirten Kıraç, parçalarına eşlik eden sevenlerine ‘Alkışlayan elleriniz dert görmesin!’ diye seslendi. Sanatçının hayranları Kıraç’ı yakından görmek için zaman-zaman izdihama neden olurken, Dötyol Belediye Başkanı Fadıl Keskin, sanatçı Kıraç’a gecenin anısına plaket ve çiçek hediye etti.

dörtyol festivali2

Festival Komitesinden Kaymakam’a Ziyaret

Öte yandan, 18-22 Aralık 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen festival, çeşitli etkinliklerle devam ediyor. Festival kapsamında, festival komitesi Erzin Kaymakamı İskender Yönden’i ziyaret etti. Dörtyol Belediyesi Veteriner Hekimi ve Halkla İlişkilerden Muammer Yapar önderliğindeki komiteyi Kaymakam Yönden ve Erzin Emniyet Müdürü Murat Ardıç karşıladı. Festival komitesinden Tansel Demirel, festival etkinliklerinden bahsederken, Kaymakam Yönden ise komiteye başarılar diledi.

Gülşen Pazar Günü Dötyol’da

“İlk Kurşun 2. Uluslararası Dörtyol Kültür Sanat ve Turunçgil Festivali” çerçevesinde 2’ci konseri ise Türkiye’nin sevilen sanatçılardan Gülşen verecek. Son günlerin en gözde sanatçılarından olan Gülşen, 22 Aralık 2013 Pazar günü festival konseri kapsamında sahnede olacak!

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here