Kent Gündeminden Kısa-Kısa Haberler

0
74

kısa-kısa haberlerKaymakamdan Komutana İade-i Ziyaret

İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, İskenderun 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı Yeni Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat’a iade-i ziyarette bulundu. Kaymakam Özyiğit, İskenderun Garnizon Komutanı ve 39’uncu Mekanize Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat’a yeni görev yerinde başarılar diledi. Ziyaret hoşsohbet ortamında devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. Yıldönümü Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıldönümü Belen’de de törenlerle kutlandı. Kutlama etkinlikleri çerçevesinde saat 09.00’da Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığının Atatürk Anıtına çelenkleri sunulmasıyla başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile şiirlerin okunmasıyla devam etti. Saat 09.30’da ise Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ın, beraberinde Garnizon Komutanı ve Belediye Başkanı ile birlikte Kaymakamlık Makamında tebrikleri kabulü ile program sona erdi.

Fuat Kaya Basası Arif Kaya’nın Ruhuna Yasin Okuttu

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Dernek Başkanı olan Fuat Kaya geçtiğimiz hafta vefat eden babası Arif Kaya’nın ruhuna Yasin-i şerif okuttu. Modern evlerde Merhum Arif Kaya’nın evinin önünde yapılan davette, davetlilere yemek de ikram edildi.  Merhum Arif Kaya için okutulun Kur’an-ı Kerim ve yapılan dualarda Kaya ve ailesini böylesi acılı bir günde yakınları ve sevenleri de yalnız bırakmadılar. İskenderun Belediye Başkan vekili Egün Gözüküçük başta olmak üzere kalabalık halk topluluğu Kur’an ziyafetinde hazır bulundular. Uzun süredir tedavi gören Arif Kaya, kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmişti.

İSTUDER Yönetimi Yalı’da Buluştu

İskenderun Turizm ve Tanıtma Derneği yönetim kurulu üyeleri aylık toplantısını Yalı Restoranda gerçekleştirdi. Aylık yemekli toplantısını İskenderun’da yeni hizmete açılan Yalı Restoranda gerçekleştiren İSTUDER yönetim kurulu üyeleri samimi sohbet ortamında geçen toplantıda bölge turizmine dair konuları da tartıştılar. Yönetim kurulu başkanı Sabahattin Uygun ve üyeler Ali Koşar, Halit Özden, Murat Kıvrak, Cahit Sapmaz, Rasim Gümüş ile İSTUDER basın danışmanı Semir Yazıcı’nın katılım sağladığı toplantıda Yalı Restoran gibi kaliteli turizm yatırımlarının artması, yakınında devam eden Hilton Otel inşaatının da bir an önce bitirilip hizmete girmesi, bölgenin turizm sektöründen hak ettiği payı alması temennileri de dile getirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here