Kazalar ve Kaza Riskleri Son Bulacak!

0
85

bld-köprü inceleme1İskenderun Belediyesi’nin Köprü Yapımı Son Aşamada

İskenderun Belediyesi tarafından, tepeler mevkisinde bulunan mahalleleri şehir merkezine bağlayacak olan ve bu mevkide oturan mahalle sakinlerinin uzun zamandır beklediği köprünün yapımına devam ediliyor.

Yıldırımtepe Mahallesinin ortasından geçen derenin üzerine inşa edilen köprünün çalışmaları aralıksız sürüyor. Belediye Başkanı Seyfi Dingil de, köprü çalışmasını yerinde inceledi. İncelemesinde, vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Başkan Dingil, köprüyle halkın güvenli ulaşımının sağlanacak olmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti. Köprü yapımından dolayı memnuniyetlerini ifade eden mahalle sakinleri de Başkan Seyfi Dingil’e teşekkür etti.

Özellikle Yıldırımtepe, Gültepe, Esentepe, Buluttepe Mahalleleri civarında ikamet eden vatandaşların şehir merkezine ulaşımındaki araç geçişlerinde büyük sıkıntı ve kazaların yaşandığı köprünün yapımı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor.

bld-köprü inceleme2

Başkan Dingil, inceleme sırasında yaptığı açıklamada; “Bu noktada trafik kazalarının sıkça olması ve öğrencilerin bu noktadan yaya şekilde gelip geçmeleri sonucunda oluşan kaza tehlikeleri köprünün yapımıyla son bulacak. Köprü yapımı tamamlanınca güzel bir görünüme kavuşacak. Yoğun araç trafiği rahatlayacak. Özellikle söz konusu mahallelerde ikamet eden vatandaşlarımızın geçiş yolu sıkıntısı sona erecektir” dedi.

Köprünün kısa zamanda tamamlanacağını da açıklayan Dingil; “Kısa zamanda tamamlayıp hizmete sunacağımız köprüyle birlikte hemşerilerimiz ulaşımlarını daha rahat, daha güvenli sağlayabileceklerdir. Halkımız hizmetin en güzeline layıktır” şeklinde konuştu.

İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce yapımı devam eden betonarme köprüyle birlikte yol düzenlemesi de gerçekleştirilecek.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here