Kaymakamı Hakan Kılınçkaya; “İlçemizin Kalkınmasında Yerel Basınımız Önem Taşıyor”

0
239

basın-kaymakamİskenderun Kaymakam Vekili Payas Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayınladı.

Basın mesleğinin önemine vurgu yapan Kaymakam Kılınçkaya; “Ülkemizin ve kentimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran, etkin çözüm önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan basın mensuplarımızın yorum ve görüşleri, idareciler olarak bize de çalışmalarımızda önemli faydalar sağlamaktadır. Ayrıca, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar ile projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de yerel basının katkısı önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle; ilçemizde basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak, kamuoyunun doğru ve tarafsız bilgilendirilmesinde büyük rol üstlenen değerli basın mensuplarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here