Milletvekili Orhan Karasayar; “Gazetecilik Zor Şartlarda Yapılan Önemli Bir Meslektir”

0
63

basın-karasayar10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, gazeteciliğin önemine vurgu yaptı.

Gazeteciliğin, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunun altını çizen Milletvekili Karasayar; “Kamu yararına hizmet yapmakta olan gazeteci arkadaşlarımız, ilimizin, ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır. Ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen basın mensuplarımız bu yönüyle milletin duygularına tercüman, düşüncelerine ses olmaktadırlar.

Basın çalışanlarımızın prensipli ve tarafsız yayıncılık anlayışı içerisinde yerine getirdikleri bu önemli görevleri için teşekkür eder, İlimiz ve İskenderun İlçemizdeki tüm Gazete, Radyo ve Televizyon çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here