Kaymakam Özyiğit, KPSS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

0
119

kaymakam özyiğit5İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit 27-28 Eylül 2014 Cumartesi (bugün) ve Pazar günü gerçekleştirilecek (Ortaöğretim-Ön Lisans) Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

Mesajında sınava girecek olanlara başarılar dileyen Kaymakam Özyiğit; “Sınava her türlü endişe ve kaygıdan uzak olarak girmelisiniz. Ruh ve beden sağlığınızın her şeyden daha önemli ve öncelikli olduğunu unutmamalısınız. Sizler ve ailelerinizle birlikte bu sınavın heyecanını gönülden yaşıyor ve en samimi duygularla paylaşıyoruz. Sınavın geleceğiniz adına hayırlara vesile olmasını diliyor, geleceğiniz için attığınız adımların sizi muvaffakiyete taşımasını temenni ediyorum” dedi.

Öğretmenlerin de öğrencilerin göstereceği başarıda çok önemli bir payı olduğunu vurgulayan Kaymakam Özyiğit, gösterdikleri sabır, gayret ve performanstan dolayı öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Mesajında anne babalara da seslenen Kaymakam Özyiğit; “Çocuklarınızın başarısı için birçok fedakârlıklar yaptınız, yapıyorsunuz. Daha şimdiden sınavın sonucu ne olursa olsun; onların yanında olduğunuzu hissettirmeli ve moral vermelisiniz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here