Karayılan İlk Devreyi Namaglûp ve Lider Bitirdi

0
94

karayılan belediyeHatay Amatör Küme Süper Liginde yenilgisiz ve lider olarak karşılaşmalarını sürdüren Karayılan Belediyespor, ligin ilk devresinin son maçında evinde konuk ettiği Antakya Küçük Çekmecespor’u karşılaşmanın uzatma dakikasında attığı golle 1-0 yendi. Karayılan Belediyespor’un aldığı bu galibiyet sonunda sezonun ilk yarısını namaglûp ve lider olarak kapatmış oldu.

Evinde saha ve seyirci avantajını da arkasına alan lider Karayılan Belediyespor, ligin güçlü ekiplerinden Antakya Küçük Çekmecespor’u ağırladı. Karşılaşmada her iki takımda birbirini yenmek için yoğun bir çaba ortaya koydular. Karşılıklı gelişen ataklarda sonuç alamayan her iki takım arasındaki geçen karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 tamamlandı.

İkinci yarıda oyunda biraz daha üstünlüğünü rakibine hissettiren ev sahibi Karayılan Belediyespor, rakip kalede atak üstüne atak geliştirdi. Aranılan gol gecikince her iki takım futbolcularında stres ve gerginlik oyuna da yansıdı.

Karşılaşmanın 79. dakikasında Karayılan Belediyespor’da yedek kulübesindeki Servet Albayrak, ikinci sarı kartla saha dışına gönderildi. Karşılaşmanın normal süresinin tamamlanırken karşılaşmanın uzatma dakikalarına geçildi. Herkes karşılaşmanın berabere biteceğini beklerken, karşılaşmanın 90+4. dakikasında sahneye çıkan Karayılan Belediyesporlu İzzet, ceza alanı dışından sert vurduğu şutunda top fileler ile buluştu ve takımını 1-0 öne geçiren golü de atmış oldu. Golün hemen ardından karşılaşma sona erdi.

Golden hemen sonra orta hakem Karayılan Belediyesporlu Osman ve Mahmut’u da kırmızı kartla cezalandırdı. Ligin yenilgisiz lideri Karayılan Belediye spor, sezonun ilk yarısını 21 puanla tamamlamış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here