Badminton Turnuvası İl Birincileri Belli Oldu

0
1429

badminton turnuva1Erkeklerde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, kızlarda ise Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi turnuvayı birinci tamamladılar.

Okul Sporları Badminton Turnuvası, Hatay İl Turnuvası Antakya’da 23-26 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kız-erkek kategorisi olarak gerçekleştirilen turnuvada il birinciliğini erkeklerde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, kızlarda ise Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi kazandı.

2013-2014 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Badminton Müsabakalarına bu yıl 6 kız, 15 erkek takımı olmak üzere toplam 21 takım birbirleri ile kıyasıya yarıştı. Finale erkekler kategorisinde Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi ile Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi kalırken, kızlarda ise Necmi Asfuroğlu Anadolu lisesi ve Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi kaldı. Heyecanlı geçen çekişmeler sonunda, erkek kategorisinde Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kız kategorisinde ise Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi rakiplerini yenerek il birincisi oldular.

badminton turnuva2

Turnuvanın bitiminde dereceye giren erkek takımlarından; Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesi, İskenderun Anadolu Lisesi, Antakya Karlısu Anadolu Öğretmen Lisesine, kızlar takımında ise Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi, Yıldız Selahattin Mıstıkoğlu Lisesi, İskenderun Gözcüler Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Nuran Yılmaz Çok Programlı Lisesine kupa ve madalyaları takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here