Karasayar; “Yeni Yılda Büyük Değişimi Tamamlamaya Kararlıyız!”

0
58

Yeni yıl mesajı yayınlayan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Türkiye’nin kalkınmasını kesintiye uğratmamaya, her alanda ülkemize yakışan gelişme seviyesini yakalamaya, büyük değişimi tamamlamaya kararlı olduklarını söyledi. Bir yılı daha geride bırakarak, yeni umutlar, beklentiler ve heyecanla 2013 yılına girdiğimiz hatırlatan Karasayar mesajında ayrıca şu ifadeleri kullandı;

“Yeni yılın yurdumuza ve ulusumuza sağlık, mutluluk ve barış getireceğine, demokrasi ve hukuk kuralları içerisinde daha da gelişip güçleneceğine inancım tamdır. Çağdaş dünyanın saygın bir üyesi olan Türkiye, bugün küresel ve bölgesel boyutta barış ve istikrara katkıda bulunan çok yönlü dış politika izleyen, geniş bir coğrafyada etkinliği olan ve dostluğu aranan bir ülkedir. Bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan itibarımızı daha da yükseltirken mazlumdan yana, barışın ve adaletin sesi olmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın başta bölgemiz de özellikle Suriye’de olmak üzere dünyanın dört bir yanında yaşanan acıların sona ermesine vesile olmasını diliyorum. Savaşla, silahla ve terörle beslenen bir dünyanın yerini, insanlığın ortak zenginlikleri olan barış, demokrasi, özgürlükler ve dayanışmanın alması en büyük arzumuzdur. Bu düşüncelerle, bütün vatandaşlarımızın yeni yıllarını bir kez daha tebrik ediyor, yeni yılın herkese başarı sağlık ve huzur getirmesini diliyorum.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here