Başkan Civelek; “2013 Yılına Büyük Bir Çalışma Azmiyle Başlıyoruz”

0
50

Yılın son gününde, bu gece girilecek olan yeni yıl ile ilgili bir mesaj yayınlayan İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek, 2013’ün hayırlı bir yıl olmasını temenni etti.

Başkan Civelek; “2013 yılına İskenderun’umuz için, sizler için şevkle, inançla ve büyük bir çalışma azmiyle başlıyoruz. 2013 yılının, beklentilerimizin karşılanacağı, umutlarımızın gerçekleşeceği, Türkiye’miz ve İskenderun’umuz için hayırlı bir yıl olmasını temenni ederim. 2012 yılını İskenderun’un uzun dönemdeki ihtiyaçlarını karşılayacak, İskenderun’a çağdaş ve modern bir kent kimliği kazandıracak önemli projelerimizi başlatarak ve bir kısmını tamamlayarak, yoğun ve verimli bir çalışmayla geride bıraktık” dedi.

2012 yılında hayata geçirdikleri projeleri de tek-tek sıralayan Başkan Civelek, 2013 yılında İskenderun’un bütün mahallelerinde musluktan su içileceğini vurguladı. 2013 yılında Yeni İmar Planının ve Yeni Kent İçi Ulaşım Planının hayata geçeceğini de kaydeden Başkan Civelek; “2012’de başlayan ve tamamlanan önemli projelerin yanı sıra 2013 yılında İskenderun’un uzun dönemde ihtiyaçlarını karşılayacak yeni projelerimizi de başlatacağız. Başarı her zaman beraberinde mutluluğu getirir. Bunun şartı çok çalışmak ve zamanı en iyi şekilde değerlendirmektir. 2013 yılında, 2012’de olduğu gibi zamanı iyi değerlendirerek, çok çalışarak, birbirimize güvenerek, inanarak, dayanışma içinde başarıyı ve mutluluğu birlikte yaşacağız. Her zaman ki güveniniz, anlayışınız, takdirleriniz gibi bize güç veriyor. Yeni yılınızı içten dileklerimle kutlarım” şeklinde görüş ifade etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here