Karasayar Hal Esnafının Sıkıntılarını Dinledi

0
492

karasayar-hal1Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Sebze ve Meyve Perakende Satış Pazarını ziyaret ederek, hal esnafının sorunlarını dinledi. Karasayar, halkın refahı için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

2013 yılı başında yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala seçim bölgesindeki ziyaretlerini sıklaştıran Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Sebze ve Meyve Perakende Satış Pazarı esnafını ziyaret etti. Sabahın erken saatinde hale giden Karasayar, hal esnafı ile birlikte bir süre görüştü ve fikir alış verişinde bulundu.

karasayar-hal2

Hükümet olarak çiftçiye ve üreticiye her zaman destek verdiklerini, Ak Parti hükümeti döneminde Türkiye’de tarım alanında yapılan reformların ve çiftçiye verilen desteğin 3 kat arttığına dikkat çeken Karasayar, ülkemizin tarım alanında dünyada sıralamasında yükseldiğine de değindi.

Karasayar; “Tek amacımız halkımızın refah seviyesinin artmasıdır. Tüm çalışmalarımız bu yöndedir. Halkımız da bizim bu çabalarımıza teveccüh göstermektedir. Esnafın, sanayicinin, çiftçinin kısacası tüm halkımızın huzurlu bizim de huzurlu olmamızı sağlar. Biz iyi işler yaptığımıza inanıyoruz. Yaklaşan yerel seçimlerden de başarıyla çıkacağız” şeklinde konuştu.

Milletvekili Orhan Karasayar’a hal gezisi esnasında Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve ilçe teşkilat yöneticileri eşlik etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here