Karasayar; “30 Ağustos Zaferiyle Milletimiz Bağımsızlığına Kavuşmuştur”

0
64

kutlama630 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınlayan AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, “30 Ağustos zaferi, milletimizin şanlı tarihindeki eşsiz kahramanlık ve yurtseverlik anıtlarından biridir” dedi.

Kurtuluş Savaşının 30 Ağustos zaferiyle taçlandırıldığını ifade eden Vekil Karasayar; “Tarihi üstün başarılarla dolu bir milletin, en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatı olan Kurtuluş Savaşının, zaferle taçlandığı bu günü; Türk tarihinin en önemli dönüm noktası ve Aziz Milletimizin yeniden doğuşunu müjdeleyen ve Cumhuriyetimize hayat veren büyük zaferinin 91. yıl dönümünü kutlamanın heyecanı ve sevinci içerisindeyiz.

Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız düşman işgalinden kurtarılmış, milletimiz hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini, sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı Zaferin 91. yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşlarını, kanları ile bu toprakları vatan yapan Aziz Şehitlerimizi ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here