Öner; “30 Ağustos Türk Ordusunun Bayramıdır”

0
175

kutlama5İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Nurettin Öner, 30 Ağustos Zaferinin yıldönümünde yayınladığı yazılı mesajda bu zaferin büyüklüne ve önemine dikkat çekti.

30 Ağustos’un, Türk Ordusunun bayramı olduğunu vurgulayan Öner; “Bu yıl 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemi çok farklıdır. 2013 Zafer Bayramı’nı, Ergenekon ve Balyoz tertipleriyle imha edilmek istenen Türk Ordusu’na Milletin sahip çıktığı gün olarak kutlayacağız. 2013 Zafer Bayramı, Millet-Ordu Birliğinin nişanesi olacaktır. 2013 Zafer Bayramı, Türk Ordusunu ve İşçi Partisi’ni mahkum etmeye cüret eden Ergenekon Mahkemesi kararını tanımadığımızı ilan ettiğimiz, Milletin hükmünü açıkladığı gün olacaktır” dedi.

O Gün Atatürk Anıtı’ndayız

30 Ağustos’ta tüm halkı anıt alanına, orduyu sahiplenmeye çağıran Öner; “Bütün İskenderunluları 30 Ağustos günü, Atatürk Anıt Alanı’nda saat 09.00’da yapılacak törende buluşmaya çağırıyoruz. Yurttaşlar, gelin ve bu en anlamlı günde Ordumuza sahip çıktığımızı dünya aleme ilan edelim. Amerikancı tertiplerin hedefindeki Türk Silahlı Kuvvetlerimize, tutsak alınan yurtsever komutanlarımıza yalnız olmadıklarını gösterelim” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here