Kapsamlı Asfalt Çalışması Aralıksız Sürüyor

0
79

asfalt çalışmasıı1İskenderun’da kapsamlı asfalt çalışması, Şehit Yalçın Aydın Caddesi’nin Süleymaniye Mahallesi bölümünde devam ediyor. Asfalt çalışması, Dumlupınar Mahallesi Mehmet Akif ve Süleyman Şah Caddesinde tamamlandı.

Kapsamlı asfalt çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek, esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti.

Namık Kemal İlköğretim Okulu, Beş Temmuz İlköğretim Okulu ve PTT Binasının bulunduğu Namık Kemal Caddesi’ni asfaltlayan ekipler, Karayolları Lojmanları önünden geçmekte olan Şehit Yalçın Aydın Caddesi’nin Süleymaniye Mahallesi bölümünde asfalt çalışması yapıyor.

Ulaşımın aksamaması için İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerince gerekli tedbirler alınıyor. İskenderun’da altyapı çalışması tamamlanan ana caddelerde kapsamlı asfalt, ara cadde ve sokaklarda ise kilitli parke taşı döşeme çalışması devam ediyor.

asfalt çalışmasıı2

Yenişehir ve Pirireis Mahallesi’nde Kilitli Parke Taşı Döşeniyor

Öte yandan, İskenderun Belediyesi’nce, kilitli parke taşı döşeme çalışması aralıksız devam ediyor. Pirireis Mahallesi ile Yenişehir Mahallesi 19. Sokakta, Belediye Hizmet binasının ve Belediye Otoparkı’nın çevresinde kilitli parke taşı döşeniyor. Kilitli parke taşı döşeme çalışması Mustafa Kemal, İsmet İnönü, Numune, Pınarbaşı, Sakarya, Yunusemre, Modernevler, Süleymaniye, Barbaros, Çay, Savaş ve Gürsel Mahallesinde tamamlanmıştı. İskenderun’da altyapı çalışması tamamlanan ana caddelerde kapsamlı asfalt, ara cadde ve sokaklarda ise kilitli parke taşı döşeme çalışması yapılıyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here