Jandarma Teşkilatı’nın 175. Kuruluş Yıl Dönümü Mesajı

0
90

seyfi dingil13İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Jandarma teşkilatının ülkenin ve milletin huzurunu, can ve mal güvenliğini,  zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getirdiğini belirtti.

Başkan Seyfi Dingil, Jandarma Teşkilatı’nın 175. kuruluş yıl dönümü nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mesajında, Jandarma teşkilatının 175. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, mesajında şunları kaydetti:

“Köklü geçmişinden beri yüksek ruh ve şuurla görev yapan Jandarma teşkilatımız, suç ve suçlu ile mücadelede gösterdiği üstün başarı ile birlikte verdiği sosyo-kültürel hizmetlerle de halk ile devlet arasında önemli bir köprü görevi oluşturmuştur. Bu başarılı çalışmalar vatandaşlarımızın emniyet güçlerine olan güven ve desteğini daima arttırmaktadır.

 Jandarma teşkilatı 175 yıldır görev ve sorumluluklarını, başarıyla yerine getirmektedir. İskenderun’da da üstün görev anlayışıyla  hizmet etmekte olan Jandarma Teşkilatı, şehrimizin  huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden her türlü şartta yaptığı çalışmalar ile halkımızın güven ve takdirini kazanmıştır. 

Bu duygu ve düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 175. Kuruluş yıldönümünü kutlar, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anar, teşkilat mensuplarına fedakâr aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve başarılı günler dilerim.”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here