İTSO’dan Uluslararası Lojistik Zirvesine Davet!

0
198

Hatay’ın lojistik sektörü açısından önemli gelişmelere sahne olduğunu ifade eden İTSO Başkanvekili Bülent Seküçoğlu, 18-19 Ekim tarihlerinde “Uluslararası Lojistik Zirvesi” düzenleneceğini duyurdu ve oda üyelerini bu toplantıya davet etti.

Önümüzdeki dönemlerde hazırlanan mastır plan doğrultusunda, bölgede özel sektör ve kamu yatırımlarının artmasının beklendiğini kaydeden Seküçoğlu; “Özellikle İskenderun Bölgesinin lojistik konusundaki görüşme planını bölgede yapılacak olan kamu yaptırımları ve özel sektör yatırımlarının kamuoyuna duyurulması, bölgemizde lojistik bilincinin oluşturulması, yerel sanayici, tüccar ve lojistik hizmet veren kuruluşların yönlendirilmesi amacıyla Hatay Valimiz Sayın Celalettin Lekesiz’in talimatları doğrultusunda DOĞAKA ve Mustafa Kemal Üniversitesi işbirliği ile iki gün sürecek ‘Uluslararası Lojistik Zirvesi’ düzenlenecektir.

 Teşrifleri halinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım’ın da şeref vermelerini beklediğimiz konferansta, konuşmacı olarak kamu yöneticileri, lojistik sektöründe faaliyet gösteren derneklerin başkanları, akademisyenler ve Türkiye ve İskenderun Bölgesi ekseninde Lojistik Sektörü ile ilgili değerlendirmeler yapacaklardır. Ayrıca konuşmacı olarak konferansa katılacak olan Avrupa Birliği’nden lojistik köy yöneticileri kendi deneyimlerini paylaşacaktır.

18-19 Ekim 2012 tarihlerinde Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Atatürk Konferans Salonu’nda düzenlenecek olan ‘Uluslararası Lojistik Zirvesi’ne, üyelerimizin katılmasını rica ederiz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here