Dernek Üyeleri, Dünya Astsubaylar Gününü Kokteylle Kutladı

0
95

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD)’nin kuruluş yıldönümünü dolayısı ile İskenderun Şubesi, dernek binasında üyelerin eşlerinin de katılımı ile kokteyl düzenledi.

17 Ekim’i “Dünya astsubaylar Günü” olarak uluslar arası boyutta kutlamaya karar verdiklerini belirten TEMAD İskenderun Şubesi 2. Başkanı Şevket Saraç, bu yıl ilki düzenlenecek olan 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla Ankara’da 4 gün sürecek olan kutlama etkinlikleri tertiplediklerini söyledi. Saraç, “Şimdiye kadar kutlamakta geç kalınmış dünya astsubaylar gününü kutlamak için toplandık. Türkiye emekli astsubaylar derneği olarak kuruluşumuzdan bugüne meslekte ve emeklilikte daha huzurlu olmaları için yaşam koşullarının iyileştirilmesi ile birlikte sosyal sorumluluk projelerimiz ve Ar-Ge çalışmalarımız doğrultusunda sürekli gelişim sağlayıp büyüyen yapımızla Türkiye’nin en büyük ailesi konumunda faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Derneğimiz bu yıl tarihinde ilk kez 17 Ekim dünya astsubaylar gününü uluslar arası boyutta kutlama kararı almıştır.

Ankara’da Anıtkabir ziyareti, dünya astsubaylar günü paneli sportif etkinlikler, müzik ve folklor gösterileri, sergiler, Ankara Hilton’da büyük elçiler, askeri ateşeler, basın mensupları ve misafirlerin katılımıyla bir resepsiyon verilecektir. Biz de bu günü bundan sonra daha programlı geniş katılımlarla daha iyi kutlarız. Biz birlikte Türkiye’yiz” dedi. Saraç, kutlamaların son günü olan 20 Ekim Cumartesi günü Ankara’da gerçekleştirilecek olan kortej yürüyüşüne tüm üyelerini davet etti.

17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü ve derneklerinin kuruluş yıldönümüne katılan üyelere ve eşlere, kokteyl verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here