ADD, 29 Ekim’de Ankara’da Olacak!

0
55

Atatürk düşmanı, Cumhuriyet karşıtı olanların, yüzlerini saklamaya gerek görmeden, devrim kazanımlarını tek-tek gasp ettiklerine vurgu yapan Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) İskenderun Şubesi Başkanı Fuat Gezgin, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarını daha coşkulu ve gurur ile kutlamak için Ankara’da toplanacaklarını söyledi.

Dernek binasında dün bir basın toplantısı gerçekleştirerek, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılmak isteyenlere çağrıda bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği İskenderun Şubesi Başkanı Fuat Gezgin; “Son yıllarda, cumhuriyet düşmanları, gerici, yobaz, ırkçı saldırıları alabildiğince hızlandırılmış, Atatürk düşmanı, Cumhuriyet karşıtı yüzlerini saklamaya gerek görmeden devrim kazanımlarını tek-tek gasp etmişlerdir. Çağdaşlığa, özgürlük, adalet ve eşitliğe dair ne varsa elimizden almışlardır.

Bu yetmez gibi milli bayramlarımızı yasaklamış, bayramlarımızı onurla, gururla, coşku ve ağız tadıyla kutlamamızı engellemişlerdir. Bu yıl cumhuriyet sevdalıları olarak tüm yurtsever halkımızla birlikte kurtuluş ve kuruluşun simgesi eski kurucu meclisin önünde toplanarak cumhuriyet bayramını kutlayacağız. Bunun için 28 Ekim gecesi derneğimizin önünden araç kaldırılacaktır. Ankara’daki Cumhuriyet Bayramına katılmak isteyenler, derneğimize müracaat edebilir veya 614 54 44 nolu telefonumuzdan bilgi alabilirler” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here