İTSO’da KOBİLER İçin Düzenlenen Panel İlgi Gördü

0
97

itso-kobi panel1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da KOBİLER için alternatif olanaklar konulu panel yoğun ilgi gördü.

İTSO’da düzenlenen seminerin açılış konuşmasını TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Başkanı Tahsin Rende yaptı. Seminerde Konrad Adenauer Stiftung Derneği Türkiye Temsilcisi Dr. Colin Durko Eurohold Türkiye Yönetici Ortağı Dilek İlhan “Kurumsal Dönüşüm Koçluğu; Yeniden Yapılanma Şirket Birleşmeleri ve  Yabancı Sermaye Yatırımlarına Ulaşma Yolunda Rehberlik”, Finansal Kurumlar Birliği Direktörü Sevilay Alsar, “Finansal Kiralama, Faktoring: Gelişen Finans Sektörü” konularında birer sunum yaptılar. Seminerde EDM Bölge Direktörü Mehmet Kalender de bir sunum yaptı.

Seminerde özellikle ‘KOBİ’ler için alternatif, yeni sorumluluklar ve kolaylıklar, e-fatura, e-defter, e-arşiv, e-imza, e-bulut, EBYS, Gelişen Finans Sektörü, yabancı sermayeye ulaşma konusunda katılımcılar sine vizyon destekli olarak bilgilendirildi.

itso-kobi panel2

TOSYÖV Hatay Destekleme Derneği Başkanı Tahsin Rende yaptığı konuşmasında; “İskenderun’da KOBİ’lere yönelik düzenlemiş olduğumuz bu etkinliğimizde bizlere desteklerini esirgemeyen İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’na teşekkür ediyoruz” dedi.

Seminere katılan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da; “İTSO olarak her zaman gerek Kobilerimiz, gerek girişimcilerimize gerekli destek verilmektedir. Oda olarak bu tür etkinliklerde her zaman sizlerin yanınızdayız. Katılımcılarımıza da yaptıkları sunumdan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı. Seminer sonunda seminerin sunumunu yapanlara fincan takımından oluşan hediye paketi takdim edildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here