İTSO Yeni Yönetimi Vali Lekesiz’i Ziyaret Etti

0
66

itso ziyaret4İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz’i ziyaret etti.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yılmaz, kabulden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, gerçekleşen seçim süreci sonrasında Odanın yönetim kurulunu oluşturduklarını ve yönetim olarak İskenderun’a değer katmaya devam etme arzusunda olduklarını ifade etti. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek yeni yönetime hayırlı olması dileğinde bulundu.

İskenderun’un, sahip olduğu kaynaklar, ülkeye yaptığı istihdam, nitelikli insan gücü ve üretimle sadece ilimizin değil ülkemizin de önemli merkezlerinden biri olduğunu ifade eden Vali Lekesiz; “Biz biliyoruz ki İskenderun’un, gerek il gerekse ülke ekonomisine yapabileceği katkı potansiyeli açısından harekete geçirilmemiş daha birçok dinamikleri var. Bunları hep beraber hayata geçirmemiz gerekiyor. Bu değerlerin açığa çıkması için İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu çok önemli. Bu anlamda yapacağınız çok ciddi katkılar olduğunu değerlendiriyorum. Şu ana kadar ilçeye kazandırdığınız değerler için de teşekkür ederim” dedi.

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ziyaretin anısına Vali Lekesiz’e dünyaca ünlü İskenderun güvercinini simgeleyen masa süsü takdim etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here