Festival Spor Etkinliklerine Başvurular Sürüyor!

0
77

bld-turnuvaBu yıl 31’cisi düzenlenecek olan “İskenderun Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali” kapsamında, geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda düzenlenecek olan sportif etkinlikler festivale renk katacak.

Futbol, plaj voleybolu, karate, tekvando gibi yaklaşık 10 farklı dallarda gerçekleşecek olan sportif etkinliklere katılmak isteyen takımlar ve sporcuların başvuruları devam ediyor. İskenderun Belediyesi’nce, 31.Uluslararası Turizm ve Kültür Festivali kapsamında düzenlenecek olan sportif etkinlikler için başvurular, Yavuz Sultan Selim Cad. No:1 (Belediye Lojmanları altı) adresindeki Festival Bürosu’na yapılıyor. Festival etkinlikleri kapsamında ayrıca, bu yıl da Bayanlar arası Ödüllü Yöresel Yemek Yarışması da düzenlenecek.

‘8 Kişilik Takımını Kur, Çift Pota Basketbol Turnuvasına Katıl’ başlığıyla düzenlenen Çift Pota Basketbol Turnuvasına, başvurular 20 Haziran tarihine kadar yapılabilecek. Bocce Petank Turnuvası, Judo ve Tekvando müsabakaları ile Tekerlekli Sandalye Basketboluna başvurular 1 Temmuz tarihinde sona eriyor. Yüzme müsabakası içinde son başvuru tarihi 3 Temmuz olarak belirlendi.

Halı Saha Futbol Müsabakasına başvurular 19 Haziran, Kord Tenisi 18 Haziran, Salon Futbolu, Plaj Voleybolü, Plaj Futbolu, Masa Tenisine başvurular 1 Temmuz’da sona erecek. Bütün müsabakalar 7 Temmuz 2013 Pazar gününe kadar tamamlanmış olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here