İTSO Belen Ortaokulu için Protokol İmzalayacak

0
166

itso-belen ortaokulu1İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), Belen Gedik Mahallesinde bulunan bir okulun bakım, onarım ve derslik sayısının arttırılması ile kendi adını taşıyan yeni bir okul da yaptıracak.

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO Başkan vekili Çağrı Belibağlı, İTSO Muhasip üyesi Özcan Arslan, İTSO Yönetim kurulu üyeleri Muhsin Yeter, Gassan Kuran, Adnan Mursaloğlu ve Necat Özkaya, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Belen Kaymakamı Aydın; “İTSO’nun Belen’de eğitime yapacağı katkıdan dolayı son derece memnun oluruz” dedi.

itso-belen ortaokulu2

İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ise; “İTSO’nun Belen’de de üyeleri bulunmaktadır. Bu bağlamda Belen’de İTSO’nun hayırlı bir hizmetini sunmak istiyoruz.  İTSO’nun adını taşıyacak olan ve odamız tarafından 4 derslik olarak yaptıracağımız eğitim yuvasında öğrencilerimiz daha modern, daha çağdaş ve daha hijyenik şartlarda eğitim ve öğretimlerine devam edecekler” şeklinde konuştu.

İTSO Belen Ortaokulunun protokolünün önümüzdeki günlerde Belen Kaymakamlığı ile İTSO yönetimi tarafından imzalanacağı ve daha sonra okulun inşaat çalışmalarına geçileceği belirtildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here