İşçi Partisi’nden ‘Çözüm’ Paneli

0
47

işçi partisi açıkalama3Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmelerin artması ile birlikte harekete geçen İşçi Partisi yaşanan gelişmelerin bölgemize etkisiyle ilgili bir panel düzenledi.

İskenderun’da çözüm paneli düzenleyen İşçi Partisi İskenderun İlçe Yönetimi, vatandaşları panele davet etti. Boyacılar parkında dün toplanan İşçi Partililer, burada ayrıca bir basın bildirisi okudular. İlçe Başkanı Fatma Paksoy, AKP’nin 12 yıllık basiretsiz yönetiminin neticesinde ülkemizi uçurumun eşine getirdiğini belirtti.

Ortadoğu ve ülkemizde yaşanan gelişmeleri İşçi Partisi olarak yakından takip ettiklerini söyleyen İlçe Başkanı Paksoy; “AKP iktidarının 12 yıllık basiretsiz yönetiminin neticesinde, ülkemiz uçurumun eşine gelmiş, yurdun dört bir yanı savaş alanına dönmüş, eğitim yuvaları yakılmış, Atatürk büstleri ve bayrağımız kötü muamelelere maruz kalmıştır. Ortadoğu projesinin baş aktörleri sayesinde tüm Ortadoğu halkının cellatları olmuştur. Bugün geldiğimiz süreç AKP hükümetinin Ortadoğu’da yürüttüğü yanlış politikaların sonucudur. Açılım söylemleri ile ülkemizi bölmeye çalışanlar IŞİD’e karşı PKK’nın uzantısı PYD ile kol kola girmiştir” dedi.

Panele tüm vatandaşları davet eden İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatma Paksoy; “12 Ekim 2014 Pazar günü saat 16.00’da yapılacak olan panelde konuşmacı olarak Şam Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Yuva, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İlker Yücel ve İskenderun Bakkallar Odası Başkanı Mehmet Çöloğlu katılacaktır. Araştırmacı yazar Mehmet Çardak da panel yöneticisi olarak aramızda olacaktır.

IŞİD’in Baş Sorumlusu Ak Partidir

Bugün geldiğimiz süreç AKP hükümetinin Ortadoğu’da yürüttüğü yanlış politikaların sonucudur. ÖSO ve benzeri örgütleri Suriye yönetimine karşı destekleyen AKP, bugün IŞİD gibi bir terör örgütünün daha ortaya çıkmasında baş sorumludur. ABD çıkarlarına göre hareket eden AKP’nin ülkemizi ve Ortadoğu’yu ne hale getirdiği bellidir. Açılım söylemleri ile ülkemizi bölmeye çalışanlar IŞİD’e karşı PKK’nın uzantısı PYD ile kol kola girmiştir. İşçi Partisi olarak bu politikaların başta İskenderun olmak üzere bölgemize etkisini konu alan panelimize tüm halkımızı davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here