İtfaiyecilere, Yangın Ekipmanları Konusunda Slayt Destekli Eğitim Verildi

0
74

İskenderun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin hizmet kalitesini arttırmak amacıyla başlatılan eğitim programı sürüyor. Bu kapsamda, İtfaiye Müdürlüğü görevlilerine, yangın ekipmanları konusunda slayt desteği ile eğitim verildi.

İtfaiye Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen eğitim programını, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı itfaiye eğitmenleri tarafından slayt desteği ile verilen yangın ekipmanları konulu eğitimin bitiminde konuşan Belediye Başkanı Civelek, itfaiyenin teknolojinin getirdiği yeniliklere açık olması ve uyum sağlaması gerektiğini söyledi.

Bölgemizin sanayi bölgesi olduğuna dikkat çekerek, teknoloji ilerledikçe patlayıcı ve yanıcı maddelerden oluşabilecek riskler artacağını vurgulayan Belediye Başkanı Civelek, bu nedenle eğitimli, hazırlıklı ve tedbirli olmak gerektiğini söyledi. Başkan Civelek, “İtfaiye Müdürlüğü binamız son derece modern bir şekilde inşa edilmiştir. Modern itfaiye binamız, personelin eğitimiyle, son derece modern araç gereçlerle, 15 katlı binaya müdahale edebilen, sanayi bölgesinin konseptlerine uygun itfaiye haline gelecektir” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here