Belen CHP’liler 10 Kasım’da da Atatürk’ü Unutmadı!

0
68

Yüksel; “Cumhuriyete ve Kazanımlarına İlelebet Sahip Çıkacağız!”

CHP Belen İlçe Başkanlığı, Belen Atatürk Anıt alanında ulu önder Atatürk’’ün ölümünün 74. yılını hüzünle andı. Törene katılan CHP’liler Atatürk’e olan şükranlarını tekrarladı. Törende Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı da hep birlikte söylendi.

Anma töreninde konuşan CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, vefasızlara rağmen kendilerinin Atatürk’ü ve Cumhuriyet kazanımlarına her zaman sahip çıkacaklarını söyledi.

Türkiye’de milyonlarca insanın Ata’sını unutmadığına da işaret eden Yüksel; “Değerli CHP’liler, Ata’mızın aramızdan ayrılışının 74. yılı münasebetiyle manevi huzurunda toplanmış bulunuyoruz. Bugün, tarihi bir gün! Ata’mız esasında aramızdan ayrılmadı. Her 10 Kasım Atatürk’ün yeniden doğduğu bir tarihtir! Birileri vefasız olabilir, nankörlük yapabilir ama Türkiye’de milyonlarca insan, Ata’sını, yaptıklarını ve bu ülkeye verdiklerini unutmayacak, kimse de bunu unutturamayacaktır!

Birileri onu ders kitaplarından çıkartabilir, onun törenlerini yasaklayabilir ama dikkatinizi çekiyorum vefalı olanlar Ata’sını unutmayanlar her zaman olduğu gibi bugünlerde de onun manevi huzurunda oluyorlar ve olacaklar.

Ne sultanlık, ne de hilafet, Türkiye Cumhuriyetin eserlerini ilelebet koruyacaktır. Bizler kendisini iki büyük eser, Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisini, korumaya ve kollamaya huzurunda tekrar ant içiyoruz ve iyi ki doğdun Atatürk diyoruz!” şeklinde konuştu.

Öte yandan, CHP Belen İlçe Yönetimi ve Belen’li diğer CHP’liler, Belen Konferans Salonunda verilen Atatürk’ü Anma Programına da katıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here