“İstikrarın Korunması İçin Elimizden Gelen Her Şeyi Yapacağız”

0
55

Ak Parti İskenderun İlçe Aylık Divan Toplantısı Adalet Bakanı Sadullah Ergin’in Katılımıyla Gerçekleştirildi…

Ak Parti İskenderun İlçe Divan toplantısı geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Divan toplantısına Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Belediye Başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Ak Parti’nin gücünü milletten aldığını belirtti. Ak Parti hükümetinin ülke genelinde birçok hizmete imza attığını ifade eden Bakan Ergin; “Eğitimden sağlığa, ekonomiden, ulaşıma kadar birçok alanda önemli hizmetleri hayata geçirdi. Bizler, bu ülkeyi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkartmak için daha çok çalışacağız. Bu istikrarın korunması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Geleceğe emin adımlar ile ilerlemek için hepimize büyük görevler düşüyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeliyiz. Önümüzde yerel seçimler var. Başta Büyükşehir olmak üzere tüm belediyeleri almaya talibiz” diye konuştu.

Daha sonra söz alan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, bölge ve ülke genelinde Ak Partinin hizmetlerinin sayılamayacak kadar çok olduğunu belirterek ülkenin ve bölgenin kalkınması noktasında gece gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Bakan Ergin İskenderunlu işadamları ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here