Çelik İş Sendikası Yeni Yönetimine Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

0
95

Geçtiğimiz günlerde yapılan kongreyle yeni yönetimini belirleyen Çelik İş Sendikası İskenderun Şubesine tebrik ziyaretleri devam ediyor. Sendikanın önceki gün de üç ayrı konuğu oldu. İlk olarak, Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına seçilen Metin Önde’yi sendika binasında ziyaret ederek tebrik etti.

Okul arkadaşlıkları olan Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili ile Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde, yıllar sonra yeniden bir araya gelmekten memnun olduklarını ifade ederken geçmiş yıllarda aralarında geçen diyalogları da bir birine hatırlattılar.

Ziyarette, Genel Sekreter Hacı Gönül, Mali Sekreter Tuncay Avcı, Teşkilat Sekreteri Musa Okçu ile Eğitim Sekreteri Murat Kayış’ta hazır bulundu. Belediye Başkanı Bilgili, yeni yönetimi tebrik ederek, destek vermeye hazır olduklarını söyledi. Başkan Önde de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İkinci Ziyaret ABA-DER Yönetiminden

Daha sonra, kısa adı (ABA-DER) olan Abacılı Yörük ve Türkmen Derneği Başkanı Yaşar Bilgin ile yönetim kurulu üyeleri de, Çelik-İş Sendikası İskenderun şube yönetimine seçilen Başkan Metin Önde ve ekibine tebrik ziyaretinde bulundular. Genel Sekreter Hacı Gönül, Mali Sekreter Tuncay Avcı, Teşkilatlandırma Sekreteri Musa Okçu İle Eğitim Sekreteri Murat Kayış’ında bulunduğu ziyarette (ABA-DER) Başkanı Yaşar Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri Metin Önde ve ekibine başarılar diledi. Önde, yönetim kurulu adına tebrik ziyaretinden dolayı ABA-DER yöneticilerine teşekkür etti.

Çelik İş’in Son Konuğu Dörtyol CHP Teşkilatı Oldu

Çelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Metin Önde ve yönetim kurulu üyelerinin, önceli günkü son ziyaretçileri de Cumhuriyet Halk Partisi Dörtyol İlçe Başkanı Kemal İncesu ile yönetim kurulu üyeleri oldu. CHP grubu, sendika yönetimini tebrik ederken, Sendika Başkanı Önde de, Dörtyol CHP ilçe teşkilatı yöneticilerine tebrik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here